Podroby 

Kaszanka cienka

Polska wędlina podrobowa na bazie kaszy gryczanej białej oraz palonej z dodatkiem wątroby wieprzowej. W naturalnym cienkim jelicie wieprzowym. W smaku wyczuwalna cebula oraz pieprz. Doskonale nadaje się do ugrzania lub grillowania.
  • Pakowana w atmosferze ochronnej
  • Waga opakowania: ok. 0,8kg
  • Termin przydatności do spożycia: 12dni

Kaszanka gruba

Polska wędlina podrobowa na bazie kaszy gryczanej białej oraz palonej z dodatkiem wątroby wieprzowej. W naturalnym grubym jelicie wieprzowym. W smaku wyczuwalna cebula oraz pieprz. Doskonale nadaje się do ugrzania lub grillowania.
  • Pakowana w atmosferze ochronnej
  • Waga opakowania: ok. 1,2kg
  • Termin przydatności do spożycia: 9dni

Kiszka

Wędlina podrobowa na bazie kaszy jęczmiennej z dodatkiem płuc, wątroby oraz skórek wieprzowych. Pakowany w niejadalnej osłonce barierowej.
  • Sprzedawana luzem
  • Waga opakowania: ok. 0,5kg
  • Termin przydatności do spożycia: 21dni

Mięso garmażeryjne

Mielone mięso wieprzowo-wołowe z dodatkiem soli. Pakowane w atmosferze ochronnej na tackach absorbcyjnych. Do spożycia po obróce termicznej.
  • Pakowana w atmosferze ochronnej
  • Waga opakowania: ok. 0,5kg
  • Termin przydatności do spożycia: 7dni

Metka cebulowa

Metka z surowego mięsa wieprzowego. Pakowana w niejadalnej osłonce barierowej. Zdecydowana w smaku dzięki przewadze przypraw takich jak pieprz i cebula. Produkt smarowny - doskonale nada się na kanapki.
  • Sprzedawane luzem
  • Waga opakowania: ok. 0,1kg
  • Termin przydatności do spożycia: 7dni

Salceson włoski

Wędlina podrobowa przygotowana na bazie ugotowanych głów wieprzowych. Pakowany w jelicie naturalnym lub w osłonce barierowej w zależności potrzeb klienta. Zdecydowanie wyczuwalny smak czosnku i pieprzu oraz nuta kminku.
  • Sprzedawny luzem lub w atmosferze ochronnej
  • Waga opakowania: 0,6kg
  • Termin przydatności do spożycia: 18dni

Salceson włoski w kątnicy wieprzowej

Wędlina podrobowa przygotowana na bazie ugotowanych głów wieprzowych. Pakowany w jelicie naturalnym lub w osłonce barierowej w zależności potrzeb klienta. Zdecydowanie wyczuwalny smak czosnku i pieprzu oraz nuta kminku.
  • Sprzedawny luzem lub w atmosferze ochronnej
  • Waga opakowania: 0,6kg
  • Termin przydatności do spożycia: 18dni

Salceson wiejski

Wędlina podrobowa przygotowana na bazie ugotownych serc i ozorów wieprzowych. Pakowana w osłonce tekstylnej. Zdecydowanie wyczuwalny smak czosnku i pieprzu.
  • Sprzedawny luzem
  • Waga opakowania: 3kg
  • Termin przydatności do spożycia: 18dni

Salceson brunszwicki

Wędlina podroba przygotowana na bazie wątroby, tłuszczu kostkowanego i skórek wieprzowych. Pakowany w osłonce barierowej. Wyczuwalna nuta kardamonu.
  • Sprzedawny luzem
  • Waga opakowania: 0,6kg
  • Termin przydatności do spożycia: 18dni

Pasztetowa kremowa

Homogenizowany wyrób parzony w niejadalnej osłonce barierowej. Produkt o charakterystycznej kremowej, smarownej konsystencji - idealnie nadaje się na kanapki. Wyczuwalny smak pieprzu i majeranku.
  • Sprzedawny luzem
  • Waga opakowania: ok. 0,6kg
  • Termin przydatności do spożycia: 18dni

Pasztet o smaku borowikowym

Homogenizowany wyrób parzony w niejadalnej tekstylnej osłonce z widocznymi kawałkami grzybów. Produkt o smarownej konsystencji z wyczuwalnym aromatem borowików.
  • Sprzedawny luzem
  • Waga opakowania: ok. 0,8kg
  • Termin przydatności do spożycia: 18dni

Pasztet z kruszonką

Homogenizowany wyrób pieczony w foremce aluminiowej. Produkt o smarownej konsystencji, klasyczny w smaku.
  • Pakowany w atmosferze ochronnej
  • Waga opakowania: ok. 0,2kg
  • Termin przydatności do spożycia: 18dni

Pasztet z żurawiną

Homogenizowany wyrób pieczony w w foremce aluminiowej z dodatkiem żurawiny. Produkt o smarownej konsystencji z charakterystyczną nutą żurawiny.
  • Pakowany w atmosferze ochronnej
  • Waga opakowania: ok. 0,2kg
  • Termin przydatności do spożycia: 18dni

Pasztet krojony

Średniorozdrobniony produkt pieczony w brytwannach, spakowany bez osłonki w atmosferze ochronnej. Produkt krojony - doskonały na przystawkę lub kanapkę.
  • Pakowany w atmosferze ochronnej
  • Waga opakowania: ok. 2,0kg
  • Termin przydatności do spożycia: 18dni

Pasztet ardeński

Homogenizowany wyrób pieczony w foremce aluminiowej. Produkt o smarownej konsystencji z warzywną posypką.
  • Pakowany w atmosferze ochronnej
  • Waga opakowania: ok. 0,2kg
  • Termin przydatności do spożycia: 18dni

Pasztet delikatesowy

Homogenizowany wyrób parzony w niejadalnej osłonce barierowej. Produkt o charakterystycznej kremowej, smarownej konsystencji - idealnie nadaje się na kanapki. Wyczuwalny smak pieprzu i majeranku.
  • Sprzedawny luzem
  • Waga opakowania: ok. 0,1kg
  • Termin przydatności do spożycia: 18dni

Wątrobianka

Homogenizowany wyrób parzony w naturalnym jelicie wołowym. Produkt o smarownej konsystencji na bazie naturalnych przypraw.
  • Pakowany w atmosferze ochronnej
  • Waga opakowania: ok. 0,25kg
  • Termin przydatności do spożycia: 10dni

Wątrobianka wędzona

Homogenizowany wyrób parzony oraz wędzony w naturalnym jelicie wołowym. Produkt o smarownej konsystencji na bazie naturalnych przypraw.
  • Pakowany w atmosferze ochronnej
  • Waga opakowania: ok. 0,25kg
  • Termin przydatności do spożycia: 11dni

Pieczeń rzymska

Produkt średniorozdrobniony, pieczony w foremce aluminiowej na bazie mięsa wieprzowego. Wyczuwalny aromat pieczenia.
  • Pakowany w atmosferze ochronnej
  • Waga opakowania: ok. 1,5kg
  • Termin przydatności do spożycia: 21dni

Pieczeń z szynki

Produkt średniorozdrobniony, pieczony w foremce aluminiowej na bazie mięsa wieprzowego. Wyczuwalny aromat pieczenia.
  • Pakowany w atmosferze ochronnej
  • Waga opakowania: ok. 0,8kg
  • Termin przydatności do spożycia: 21dni

Pieczeń z kaszą pęczak

Produkt średniorozdrobniony, pieczony w foremce aluminiowej na bazie mięsa wieprzowego z dodatkiem kaszy pęczak. Wyczuwalny aromat pieczenia.
  • Pakowany w atmosferze ochronnej
  • Waga opakowania: ok. 0,8kg
  • Termin przydatności do spożycia: 21dni

Mielonka w galarecie

Produkt średniorozdrobniony, pieczony w opakowaniu jednostkowym na bazie mięsa wieprzowego z dodatkiem żelatyny.
  • Sprzedawany luzem
  • Waga opakowania: ok. 0,4kg
  • Termin przydatności do spożycia: 21dni

Smarowidło wieprzowe

Produkt średniorozdrobniony, pieczony w opakowaniu jednostkowym na bazie mięsa wieprzowego z dodatkiem prażonej cebuli.
  • Sprzedawany luzem
  • Waga opakowania: ok. 0,45kg
  • Termin przydatności do spożycia: 21dni

Smalec

Wieprzowy smalec w niejadalnej osłonce barierowej.
  • Sprzedawany luzem
  • Waga opakowania: ok. 0,5kg
  • Termin przydatności do spożycia: 30dni